Sielukas ura

Sielukas uraohjaus

Kenelle ohjaus sopii?

Olet oikeassa paikassa, jos haluat tuoda maailmaan oman juttusi: tapasi nähdä, tehdä ja ajatella. Tiedät, että sinulla olisi paljon annettavaa ja sinulla on tunne, että elämälläsi on jokin syvempi tarkoitus.

Sielukas uraohjaus auttaa oman tehtävän löytämisessä ja oman polun kulkemisessa.

Miten pääsen alkuun?

Alkuun kannattaa tilata maksuton opas Sielukkaan uran salaisuus. Löydät oppaasta hyödyllisiä näkökulmia elämäntehtävän hahmottamiseen ja pääset tutustumaan sielukkaan uran olemukseen syvemmin.

Jos tunnet kutsun lähteä liikkeelle, seuraava askel on oman tilanteen tutkiminen. Sielukas ura -kartoituksen voit tehdä itseksesi vaikka heti, ja halutessasi saat ohjaajalta kirjallista peilausta prosessin tuloksista.

Hinta: 47 €

Jos haluat aloittaa henkilökohtaisella ohjauksella, varaa Sielukas ura -konsultaatio. Palveluun sisältyy ennakkoharjoitukset sekä henkilökohtainen 60 min ohjausaika. Tilaa konsultaatio suoraan ajanvarauksesta.

Hinta 197 €

Kirjoita uusi ura -yksilöohjaus

Onko sinulla aikoinaan ollut suuria ja kutkuttavia tavoitteita, mutta nyt tuntuu, että elämältä puuttuu tarkoitus? Tuntuuko välillä kaikki selvältä, mutta tahdonvoima hiipuu, kun on aika tarttua toimeen? Onko sinun vaikea tuoda itsesi ja lahjasi näkyväksi?

Kirjallisuusterapeuttinen Kirjoita uusi ura -yksilöohjaus on luova ja intuitiivinen tila elämän ja työn solmujen avaamiselle.

Kirjallisuusterapeuttinen kasvutyö on vapaamuotoista kirjoittamista, lukemista ja dialogia tavalla, joka luo elämään tilaa ja virtausta. Mitään erityisiä taitoja ei vaadita, utelias asenne riittää.

Kirjoita uusi ura -ohjaus palvelee ihmisiä, jotka haluavat uudistaa työnkuvaansa sekä henkisiä etsijöitä, jotka haluavat löytää elämänsä tarkoituksen ja toteuttaa sitä esimerkiksi yrityksen tai oman projektin kautta. Ohjaus sopii myös uupumuksesta tai masennuksesta toipuville, jotka haluavat tuoda luovan voiman takaisin elämään.

ht

Kolmen kuukauden ohjaus sisältää 5 x 60 min tapaamista joka toinen viikko, kirjallisuusterapeuttiset harjoitukset sekä reflektiotapaamisen varsinaisen työskentelyn päätyttyä.

Hinta: 947 €

Jos olet kiinnostunut, varaa veloitukseton tutustumisaika.

Sielukas menestys -kasvumatka

Puoli vuotta kestävä ohjelma tukee sinua kokonaisvaltaisesti haaveittesi toteuttamisessa. Tavoitteesi voi liittyä uralla seuraavan askeleen ottamiseen, suunnanmuutokseen työelämässä, yritykseen tai taiteelliseen projektiin.

Työskentelen erityisesti:

  • elämäntehtävälleen omistautuneiden ihmisten kanssa, jotka etsivät tapaa toteuttaa unelmansa niin, että oma olemus ja ihmissuhteet kukoistavat samalla
  • kirjoittajien kanssa, joilla on halu vaikuttaa – oli sitten kyseessä kaunokirjallinen teos tai asiateksti
  • ihmisten kanssa, jotka pohtivat asioita laajojen aikaperspektiivien kautta ja jotka ovat kiinnostuneita tutkimaan omaa, sukunsa ja yhteisönsä menneisyyttä

Sielukas menestys tarkoittaa virtaukseen astumista, ja se tuntuu elämän laajentumiselta ja syvenemiseltä samaan aikaan.

Ohjauksessa autan sinua:

  • tuomaan pelon ja epävarmuuden alta lahjasi esiin
  • muuntamaan musertavan itsekritiikin vahvan itsetunnon kivijalaksi
  • ottamaan vastaan intuitiivista tietoa
  • navigoimaan matkan varrella tulevien esteiden ohitse ja löytämään tilanteisiin sisältyvät tärkeät opetukset

Ohjelma sisältää 12 sessiota (60 min, Zoom -videopuhelu joka toinen viikko) sekä tarpeisiisi laaditut kirjallisuusterapeuttiset täsmäharjoitukset. Väliviikkoina voit varata 20 min konsultaatioajan ajankohtaisten kysymysten käsittelyyn.

Hinta: 2100 €

Jos olet kiinnostunut työskentelemään pitkäjänteisesti unelmasi toteuttamiseksi, varaa veloitukseton tutustumisaika.

Varaus ei sido sinua mihinkään. Tapaamisessa räätälöidään paketti sinulle sopivaksi ja tehdään sopimus vasta tämän jälkeen.

”Linnea on ohjaajana superammattilainen. Hän osaa antaa sopivasti tilaa puhua ja sopivasti ohjata keskustelua suuntiin, joihin on hyvä mennä. Linnea kuuntelee ja tekee erinomaisia huomioita. Joustavuutta, huumorintajua ja sisäistä viisautta todellakin löytyy. Linnean ohjauksessa on mahdotonta tuntea itseään typeräksi tai turhan herkäksi. Hänen kanssaan voi olla juuri se, mikä milläkin hetkellä on.”

- Helena, Tampere

TILAA UUTISKIRJE

* indicates required

Please select all the ways you would like to hear from Lilico Lightworks:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.