Sielukas ura

Työnohjaus

Työnohjauksessa lisätään voimavaroja ja edistetään tuloksellisuutta

Työnohjaus auttaa organisaatioita oppimaan ja toimimaan harmonisemmin yhdessä, mikä lisää hyvinvointia ja edistää työn tuloksellisuutta.

Ihmisten kokemus työnohjauksessani on usein puhdistava ja keventävä: sumeista, ristiriitaisista ja hankalista asioista avautuu oppimiskokemuksia ja eteenpäin vievää voimaa.

Työnohjaus kehittää johtajuutta työyhteisössä. Se tukee esihenkilöä johtamistehtävässä ja auttaa asiantuntijoita ja työntekijöitä omaksumaan johtajuuden näkökulmaa omassa roolissaan.

Ohjausprosessit räätälöidään tilaajan tarpeiden mukaisesti. Ota yhteyttä suoraan sähköpostilla linnea@lilicolightworks.com.

”Suuri kiitos Linnealle tiimiä hyvin palvelleesta työnohjauksesta! Linnea kuunteli tiimin toiveita ja tarpeita herkällä korvalla. Koen, että Linnean tapa tehdä työnohjausta on positiivinen ja ratkaisukeskeinen, mutta asioiden äärelle on myös mahdollista pysähtyä.

Hänen lämmin ja välitön tapansa kohdata mahdollisti luottamuksellisen ja avoimen vuorovaikutuksen syntymisen.

Työnohjauskertojen jälkeiset reflektiotapaamiset sovittiin joustavasti ja esihenkilönä sain Linnealta tervetullutta objektiivista näkökulmaa sekä tukea työnohjauksessa nousseiden teemojen käsittelyyn. Tästä oli paljon apua omaan esihenkilötyöskentelyyni.”

– Esihenkilö, järjestösektori

TILAA UUTISKIRJE

* indicates required

Please select all the ways you would like to hear from Lilico Lightworks:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.